Sjoelen met “de Blije Sjoelers”.


Sjoelen met “de Blije Sjoelers”.

Blij zijn we zeker, als we goed hebben gegooid. Iets minder blij als wij ons gemiddelde niet hebben gehaald. Elk lid werkt met een gemiddelde en dat gemiddelde moet elke donderdagmiddag worden gehaald. Als dat lukt krijg je bonuspunten, als je het niet haalt krijg je minpunten. Aan het einde van het seizoen hebben we prijzen voor degenen met de meeste bonuspunten.

Wij sjoelen in 3 klassen, afhankelijk van je gemiddelde. Deze gemiddeldes lopen uiteen van 78 punten per beurt tot 134 punten per beurt. Per middag sjoelen wij 10 beurten op 10 verschillende bakken. Dat doen wij het gehele jaar door. Onze club bestaat uit ongeveer 27 leden en er kunnen er altijd nog bij. Dus U bent welkom om eens te komen proeven van onze leuke sfeer met spanning bij de bakken.

Als sjoelclub organiseren wij elk jaar een bijeenkomst met Kerstmis met een hapje en een drankje, een Kerstverhaal en/of gedicht en Bingo spelletjes. Tevens houden wij elke zomer onze jaarvergadering met na afloop de prijsuitreiking en leuke sjoelspelletjes en regelmatig met een etentje. Kortom alle redenen om eens kennis te komen maken met onze club.


Sjoelen met “de Blije Sjoelers”. in De Linde

 

 Contactgegevens
Het bestuur bestaat uit:
Rien van Halteren      voorzitter        telefoon: 076-5269812          E-mail: rienvanhalteren@hetnet.nl
Tonnie van Gastel      secretaris       telefoon: 076-5033625          E-mail: vangastel@live.nl
Corrie Groenhuis        penningmeester telefoon: 076-5032013     E-mail: cgroenhuis@kpnmail.nl
Wim Vervaart            wedstrijdleider   telefoon: 076-8883319     E-mail: w.vervaart@kpnmail.nl
Dymphie Broos          bestuurslid     telefoon: 0650423854           E-mail: pierre.broos@kpnmail.nl

> Terug naar verenigingen