Nieuws

Beugelclub ’t Palet, het gaat erom spannen! 12 november 2018

Na drie speeldagen in november op de beugelbaan bij De Linde gaat Piet Verhoeven fier aan kop. Hij heeft nog geen enkele partij verloren. Medespelers die er een partij eerder niets van maakten, spelen samen met Piet de sterren van de hemel. Kennelijk gaat er een soort van charisma van Piet uit.

Tonny Geldtmeijer is momenteel de grootste bedreiging voor Piet met maar liefst een gemiddelde van 29,00 op een maximaal haalbare 30,00. Dan volgt een rijtje van vijf spelers met een gemiddelde van 26,00 tot 27,33. In de achterhoede zijn de verschillen wat groter. Daar gaat het van 22,00 tot 25,82. Het is nog vroeg in november en er zullen zeker nog wel de nodige verschuivingen plaatsvinden.

Hugo Noback is na enige tijd afwezigheid weer terug op de baan en toont, dat hij het spel en de spelregels nog goed beheerst. Jan van der Wal draagt momenteel de rode lantaarn. Helaas is Jan een tijdje uitgeschakeld door een vervelende blessure. Die heeft Jan overigens niet op de beugelbaan opgelopen hoor!. Van harte beterschap Jan en tot spoedig.> Terug naar nieuwsoverzicht